Bent u (vertegenwoordiger van) een organisatie en wilt u een vacature voor vrijwilligerswerk plaatsen?


Dan is het belangrijk dat u eerst een geregistreerde gebruiker wordt en een gebruikersnaam en wachtwoord toegewezen krijgt. Dit kunt u aanvragen door een mailtje te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Zodra u de gegevens heeft ontvangen kunt u inloggen, een vacature maken en plaatsen. Wanneer uw vacature niet direct zichtbaar wordt op de site is het mogelijk dat de medewerker van Caritas Urk de vacature nog moet goedkeuren.


Ondervindt u andere problemen of vindt u het moeilijk een pakkende vacature te maken kunt u wederom contact opnemen met onze medewerker en zij helpt u graag verder. U kunt, dagelijks tussen 9.00 - 16.00 uur, bellen met telefoonnummer 0527-683346 en vragen naar Betty of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


 

Wilt u vrijwilliger worden en solliciteren?

 

Wanneer u een vacature ziet die u aanspreekt en waarvoor u zich wilt inzetten kunt u direct solliciteren door op de “solliciteer”-knop te klikken. Er opent dan een formulier waar u uw gegevens kunt invullen. Na verzenden van het formulier neemt de organisatie die de vacature heeft geplaats zo spoedig mogelijk contact met u op om verdere afspraken te maken.

 

Lukt dit niet? Bel of mail dan met de medewerker van Caritas Urk, zij helpt u graag verder. Bellen kan dagelijks van 9.00 – 16.00 uur met telefoonnummer 0527-683346 (vraag naar Betty) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Samen zorgen we dat het vrijwilligerswerk op Urk blijft bestaan en sterker wordt, want zonder uw vrijwillige inzet kan onze gemeenschap niet!

 


 

Wil jij maatschappelijke stage doen en zie je een leuke vacature?

 

Ook dan ben je hier aan het goed adres! Jongeren worden ook uitgenodigd om te solliciteren als MaS-er of jong vrijwilliger. Als je maatschappelijke stage wilt doen, let dan vooral op de vacatures waar ‘MaS’ voor staat. Deze zijn speciaal voor jou.

 

Het kan ook zijn dat één van de andere vacatures je interesse heeft gewekt. Informeer gerust bij de MaS-makelaar of dit misschien te realiseren is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zie je een leuke MaS-vacature? Solliciteer dan snel. De organisatie van jouw keuze neemt dan contact met je op om verdere afspraken te maken.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


Inloggen