Wilt u een VACATURE voor vrijwilligerswerk PLAATSEN 

Dit kunt u aanvragen door een mailtje te versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur een e-mail met daarin de volgende gegevens:

  • De vacaturetekst en evt. een foto of een logo - beschrijf de hulpvraag zo goed, maar kort en bondig, mogelijk. 
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres

Zodra Caritas Urk de gegevens heeft ontvangen en de vacature geplaatst is kunnen vrijwilliger reageren op uw oproep. U krijgt hiervan bericht op het door u aangegeven e-mailadres. 

 

Bij vragen en of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerker, zij helpt u graag verder. U kunt, dagelijks tussen 9.00 - 16.00 uur, bellen met telefoonnummer 0527-683346 (vraag naar Betty) of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 


Wilt u vrijwilliger worden en SOLLICITEREN? 

 

Wanneer u een vacature ziet die u aanspreekt en waarvoor u zich wilt inzetten kunt u direct solliciteren door op de “solliciteer”-knop te klikken. Er opent dan een formulier waar u uw gegevens kunt invullen. Na verzenden van het formulier neemt de organisatie of hulpvrager die de vacature heeft geplaatst zo spoedig mogelijk contact met u op om verdere afspraken te maken.

 

Lukt iets niet? Bel of mail dan met de medewerker van Caritas Urk, zij helpt u graag verder. Bellen kan dagelijks van 9.00 – 16.00 uur met telefoonnummer 0527-683346 (vraag naar Betty) of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

 


   Samen zorgen maakt samen sterk - ook in deze bijzondere periode! 


Inloggen